lunes, 11 de octubre de 2010

Carles Castillejo i Lidia Rodríguez guanyen XXII Cursa de Fons a Sant Muç-Gran Premi TMA

1300 corredors entre totes les curses desafien el pont i la pluja

Com era de preveure l’atleta de Strands.com Carles Castillejo s’ha emportat el triomf de la XXII Cursa de Fons a Sant Muç-Gram Premi TMA realitzant un temps de 31’27”, actualment rècord de la prova amb aquest circuit homologat, seguit molt a prop de l’atleta Ilias Fifa 31’38” de la Agrupació Atlètica Catalunya. En categoria femenina l’atleta del ISS-Hospitalet Lidia Rodríguez ha revalidat el primer lloc de l’any passat realitzant un temps de 36’17”, seguida molt a prop de Meritxell Calduch del F.C. Barcelona amb un temps de 37’24’’.
El primer atleta local en categoria masculina ha estat en Miquel Genollà del Centre Excursionista de Rubí amb un temps de 39’26” i en categoria femenina ha estat la Emma Almagro de la AA Catalunya enregistrant un temps de 41’26”.
La matinal atlètica s’ha presentat plujosa, tot i que durant les curses infantils no ha fet acte de presència, sort, ja que la participació ha estat força nombrosa tal com es presentava el dia. La participació ha estat de 720 inscrits a la cursa de 10 kms i de 589 nens i nenes a les 4 curses infantils.
L'entrega de trofeus la va fer el regidor d’esport J.Antoni Serra; Verónica Sánchez representant de l’empresa TMA i el president de la UAR Antoni Bernal Els comentaris dels participants han estat positius i tots feien menció a la duresa de la pujada a l’ermita de Sant Muç, tot i que aquest any amb la fina pluja les sensacions han estat millor. Cal agrair a tots els col·laboradors/es i a les associacions de veïns, en total 84 persones, per la feina feta, ja que amb aquest suport fa que l’organització de la cursa millori cada any.

4 comentarios:

  1. Ha estat un plaer correr aquesta cursa. Tan sols porto un any fent curses i és la primera a casa, m'ha fet molta il·lusió veure tantes cares conegudes i us vull felicitat per la gran organització que requeria una cursa d'aquestes caracterítiques. La setmana passada vaig correr la mitja de sant cugat i no tenien aigua ni al km 5 ni al 10!!! Moltes gràcies a tots i totes per ajudar-nos a còrrer a casa!!!

    ResponderEliminar
  2. Me gusta mucho este 10.000 es la 3ª vez que lo corro y me van las carreras con desniveles. Además este año he tenido el honor de que Carlos Castillejo se colocara a mi lado en la salida, por lo cual debo de tener unas cuantas fotos junto a él. Me gustaría preguntaros si pondreis algunas fotos en el blog o bien si sabéis de algún lugar donde pueda conseguirlas.
    Gracias y seguid con la carrera.

    ResponderEliminar
  3. Hemos incorporado un amplio reportaje fotográfico, muchas fotos son de nuestra escuels, pero también hay de la cursa de 10 kms. Espero que en alguna te hayan cazada y si es junto a Carles CASTILLEJO, MEJOR QUE MEJOR. sLUDOS

    ResponderEliminar
  4. Gracias por las fotos, aunque un poco lejano me puedo ver al lado de Carlos. Tened en cuenta que es muy importante para todos los participantes guardar un recuerdo gráfico de cada carrera.

    ResponderEliminar